Přírodovědecká a Filozofická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci

Leden 30, 2014

 

Děkujeme všem účastníkům za účast a těšíme se na setkání v příštím roce v Českých Budějovicích!

PDF formát sborníku abstraktů je možné stáhnout ZDE.

Fotodokumentaci z konference je možné shlédnout ZDE :)


TÉMA KONFERENCE:      Archeologie jídla a pití

Rostliny jako zdroj potravy
Zvířata jako zdroj potravy
Jídlo a pití jako odraz postavení ve společnosti
Příprava potravy a nápojů
Analýzy zbytků potravy aneb co bylo k obědu?
Krmení zvířat
Environmentální archeologie (nejen) střední Moravy ... varia

Registrace KEA 2014

 

Registrace ukončena!

Organizační výbor konference

 
  • Miroslav Bárta
  • Jaromír Beneš
  • Václav Cílek
  • Michal Hejcman
  • René Kyselý
  • Lenka Lisá
  • Jaroslav Peška
  • Petr Pokorný
  • Ladislav Šmejda
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Partnerství ve výzkumu a prezentaci archeologického kulturního dědictví
CZ.1.07/2.4.00/17.0056
Partnerství ve výzkumu a prezentaci archeologického kulturního dědictví